123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Felnőttek, Felnőttek - 21.forduló, 2019.03.30. 15:00

KFC Komárno  2:0  (0:0)   1.FC TATRAN Prešov
A II. liga 21.-ik fordulójában a tavaly még Fortuna Ligában szereplő eperjesi 1. FC Tatran Prešov látogatott Komáromba. A keleti csapattal megtörténhet, hogy két év alatt másodszor is kieshet az aktuális bajnokságból, így annak ellenére, hogy csapatunk a mérkőzés esélyeseként lépett pályára, Samir Nurković duplájával elért győzelmünkért sokat kellett küzdenünk, amit a vezetőedzőnk, Jozef Olejník szavai is alátámasztanak:

“Jól léptünk a mérkőzésbe. Nyomást tudtunk kialakítani, de a befejezésekben nem voltunk kellően határozottak. Az első félidő második felében az előkészítés során pontatlanul játszottunk. A második félidőben igyekeztünk feltörni az ellenfél védőinek falát, ami egy szép akciógóllal sikerült is. A mérkőzés hátra lévő részét az ellenőrzésünk alá vontuk és megérdemelten győztünk.”

A megszerzett három pont az ötödik helyünk megerősítését jelenti a táblázaton, valamint hogy a negyedik poprádiak és a harmadik szakolcaiak hétvégi vereségével két pontra kerültünk a dobogótól. A következő mérkőzéseinket éppen az említett két csapat ellen vívjuk – a következő fordulóban Erdőhátra látogatunk, majd az azt követő hazai találkozón pedig a tátrai alakulatot látjuk vendégül.