123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

MONACObet-Liga - Hétgólos meccsen aratott magabiztos győzelmet a KFC

A lilák már a 30. másodpercben megszerezték a vezetést. A vendégeknek felocsúdni sem volt idejük, máris egygólos hátrányban voltak, miután a télen igazolt Sylvestr egy párharcot megnyerve Voleskýt hozta játékba remekül, ő pedig meg is szerezte a KFC vezető gólját.

Néhány perc múlva ismét Sylvestr kereste a tizenhatoson belül Voleskýt, végül azonban Hrdina menteni tudott.

18. percben a Slovan B első helyzetetét rögtön gólra tudta váltani - bár Dlubáč beleért a labdába, végül az mégis a hálóban kötött ki. 1-1.

Voleský kishíján rögtön válaszolt is a vendéggólra, Hrdina azonban sikeresen lépett közbe.

A 42. percben aztán ismét megszerezte a vezetést a komáromi gárda, mikor Sylvestr ugratta ki remekül Šmehylt. Két perccel később pedig már növelni is tudták előnyüket a komáromiak Németh Tamás révén.

A második játékrész is az elsőhöz hasonlóan a komáromiaké volt. A 78. percben a Voleský helyére érkező Tóth Gábor szerezhetett volna gólt, de lövése a kapufáról a kapusra pattant, Hrdina pedig aztán már nem adta a játékszert.

A 86. percben Adamec növelte négyre a komáromi gólok számát. Három perccel később a fiatal pozsonyi gárda még csökkenteni tudta a komáromiak előnyét Lichý révén, de a nagy helyzetet elpuskázó Tóth után Šimko feltette az i-re a pontot egy rögzített helyzetből szerzett fejesgóllal.

A komáromiak 23 forduló után továbbra is négypontos előnnyel vezetik a MONACObet-liga tabelláját a második helyen álló 1. FC Tatran Eperjes előtt 18-3-2-es mérleggel.

A Radványi-legénység legközelebb április 12-én a Spartak Myjava ellen lép pályára, majd egy héttel később Somorja csapatát fogadja hazai pályán.

Komáromi FC - Slovan B

5:2


Gólok: 1. Voleský, 42. Šmehyl, 44. Németh, 86. Adamec, 90+1. Šimko – 18. Mišovič, 89. Lichý. sárgalap: 45. Habodasz (SBB). Játékvezetők: Krážovič – Čajka, Košecký.

KFC Komárno: Dlubáč – Bayemi, Šimko (C), Ožvolda, Šmehyl, Adamec, Németh, Ganbold (61. Turčák), Kmeo (46. Pastorek), Sylvestr, Voleský (73. Tóth) Cserék: Bréda, Ovšonka, Pastorek, Nagy, Turčák, Tóth, Puska, Janjić, Eckl

ŠK Slovan Bratislava U21: Hrdina – Mičák, Habodasz (C), Hornyák, Baláž, Kušnír, Lichý, Spáčil, Mišovič, Božík, Isaac Cserék: Šalkovič, Bezghuba, Balko, Marko, Marušin, Koseček, Ferleák, Mikoláš


KPA/körkép.sk