123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

2024


Harmadik felkészülési mérkőzésén is győzött a KFC, Novota szerint nagyon jól dolgoznak a játékosok

HARMADIK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSÉN IS GYŐZÖTT A KFC, NOVOTA SZERINT NAGYON JÓL DOLGOZNAK A JÁTÉKOSOK

2024.02.12. 19:37

Szerdán harmadik felkészülési mérkőzését játszotta a Komáromi FC, ezúttal az Opus Tigáz Tatabánya otthonában léptek pályára a lilák. A találkozó előtt Novota János, a komáromiak kapusedzője nyilatkozott a klub YouTube-csatornáján a felkészülésről.

Jól halad a komáromiak felkészülése, Radványi Miklós egyelőre elégedett védencei teljesítményével

JÓL HALAD A KOMÁROMIAK FELKÉSZÜLÉSE, RADVÁNYI MIKLÓS EGYELŐRE ELÉGEDETT VÉDENCEI TELJESÍTMÉNYÉVEL

2024.02.12. 19:38

Mint ismert, január 8-án megkezdte a felkészülést a Komáromi FC. A szlovák országos másodosztály éllovasa eddig két felkészülési mérkőzést játszott, és két új játékost is bejelentett már. Az elmúlt három hét tapasztalatairól beszélt Radványi Miklós vezetőedző a klub YouTube-csatornáján.

Győzelemmel kezdte a felkészülést a KFC, góllal mutatkozott be friss igazolásuk

GYŐZELEMMEL KEZDTE A FELKÉSZÜLÉST A KFC, GÓLLAL MUTATKOZOTT BE FRISS IGAZOLÁSUK

2024.01.22. 20:44

Mint ismert, a Komáromi FC január 8-án kezdte meg a téli felkészülést. A szlovák országos másodosztály tabellájának élén telelő együttes az elmúlt napokban két új érkezőt is bejelentett, január 20-án pedig első felkészülési mérkőzését is abszolválta.

II. Liga: Megkezdte a felkészülést a KFC, ismertek a felkészülési mérkőzések időpontjai is

II. LIGA: MEGKEZDTE A FELKÉSZÜLÉST A KFC, ISMERTEK A FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK IDŐPONTJAI IS

2024.01.08. 20:28

Néhány hetes pihenő után január 8-án megkezdte a felkészülést a szlovák országos másodosztály tabellájának élén telelő Komáromi FC. A liláknak mostanra nem titkolt céljuk a II. Liga bajnoki címének megszerzése, amire jelen állás szerint minden esélyük megvan. Radványi Miklós vezetőedző hétfőn már megtartotta az idei év első edzését védenceinek.

Šimko: Jó közösség vagyunk, hiszek a feljutásban

ŠIMKO: JÓ KÖZÖSSÉG VAGYUNK, HISZEK A FELJUTÁSBAN

2024.01.08. 20:26

Ősszel rendkívül értékes tagja volt a Komáromi FC csapatának. Bár védő, hat gólt is szerzett, többek között az ő találatának volt köszönhető a Homonna, Puhó és Igló elleni győzelem is. Martin Šimko, a KFC 25 éves kapitánya a 2023-as év őszi idényének álomcsapat-ankétjában mind a 16 résztvevő edzőtől kapott szavazatot, egyedüliként az összes játékos közül. A játékossal a sportnet.sme.sk készített év végi interjút.