123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Slovnaft Cup: Hajrágólokkal továbbjutó a KFC

A komáromiak idáig remek idényt futnak: a másodosztály aktuális bajnokságában 13 mérkőzésből tizenkettőt megnyertek, egy esetben pedig döntetlent értek el, és már 10-pontos az előnyük a tabellán az őket követő Eperjes előtt.

Túrócszentmártonban is favoritként léptek pályára, és bár voltak lehetőségeik, a gól sokáig váratott magára. A lilák nem a bajnokságban megszokott felállásban kezdtek. Radványi Miklós lehetőséget adott azon játékosainak, akik általában csereként lépnek pályára.

Martin Šimko helyett ezúttal Tóth Gábor viselte a kapitányi karszalagot, több játéklehetőséget kapott Puska Péter, Eckl Patrik, Baranyai Ádám, Tóth Tibor és Bögi Ferenc is.

Egy órányi góltalan játék után Radványi Miklós elérkezettnek látta az időt bevetni tapasztaltabb játékosait - Martin Šimkot, Németh Tamást és Patrik Voleskýt küldte fel Pastorek József, Tóth Tibor és Puska Péter helyére.

Voleský alig negyed óra múlva meg is szerezte a KFC első gólját, majd a 90.+3. percben a félidőben csereként beálló Bayemi tette fel az i-re a pontot.

A KFC 2:0-ás győzelmével biztosította jelenlétét a Slovnaft Cup 5. fordulójában.

A Radványi-legénység most már a vasárnapi, Pozsonyligetfalu elleni bajnokira koncentrál. A találkozóra vasárnap délelőtt 10:30-kor kerül sor Pozsonyligetfalun.

Körkép.sk/KPA