123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

II. Liga: Sikeres felkészülés után megkezdi a pontvadászatot a Komáromi FC

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rövid pihenő után június 19-én kezdte meg a nyári felkészülést a Komáromi FC. A klub több, korábban alapembernek számító játékosától is elbúcsúzott az előző bajnokság végével, így volt néhány poszt, melyekre új játékosok érkeztek. A felkészülés során Radványi Miklós elégedetten nyilatkozott az új játékosokkal kapcsolatban, mint mondta, konkrét posztokra kerestek játékosokat, és a felkészülés során mutatottak alapján meg is találhatták a megfelelő embereket.

A lilák felkészülése jóformán tökéletesre sikerült. Két döntetlent és hat győzelmet zsebeltek be, miközben egyszer sem kaptak ki. Ráadásul úgy tűnik beindult a gólgyártás is, ami külön önbizalmat adhat a komáromiak támadóinak.

A komáromiak számára az idei év hozhatja meg az áttörést - végre megkezdődött a stadion felújítása, mely akár már egy éven belül a csapat és szurkolók rendelkezésére állhat, valamint az előző szezonban elért bronzérem után elvárható lehet a feljutást jelentő első két hely megcélzása.


Kapusok: Miloslav Bréda, Laky László, Filip Dlubáč

Hátvédek: Šimon Šmehyl, Stephen Adayilo Daniel, Dominik Špiriak, Martin Šimko, Michal Horodník, Samuel Magda, Eckl Patrik

Középpályások: Németh Tamás, Jozef Pastorek, Tóth Tibor, Knesz Dániel, Dan Ožvolda,

Támadók: Ganbayar Ganbold, Miroslav Antal, Christian Nguidjol Bayemi, Tóth Gábor, Puska Péter, Patrik Voleský, Timotej Cagáň

A KFC szombaton 17 órától Homonna ellen lép pályára. A találkozót a nike.sk közvetíti élőben.

Körkép.sk/KPA