123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Fontos pontokat hozott el Tőketerebesről a Komáromi FC

Az első játékrész nem hozott pontos találatokat. Egyértelműen a vendégek álltak közelebb a gólszerzéshez, akik két tiszta helyzetet is kialakítottak, ezen kívül több veszélyes akciójuk is volt. Az idő múlásával némileg kiegyenlítődött a játék.

A helyzetekben gazdag, ám gólokban hiányos első félidő után Radványi Miklós duplacserét hajtott végre - Mészáros András helyére Štepanovský, Tóth Tibor helyére pedig Bayemi érkezett.

Az 57. percben Bayemi jobbról adta be középre a labdát Ganboldnak, aki fejjel továbbította a labdát Némethnek, ő viszont jó pozíciója ellenére a kapu mellé lőtt.

A 73. percben aztán Ganbold a 16 mögül küldte be ballal a labdát, Bayemi pedig egy fejpárbajt megnyerve megszerezte a KFC győztes találatát.

Az utolsó 20 percben még láthattunk néhány ígéretes komáromi helyzetet, gól azonban már nem esett.

Mai győzelmükkel a komáromiak nemcsak megerősítették pozíciójukat a tabella 3. helyén, hanem az eperjesiek botlásának és a kassaiak egy pontjának köszönhetően közelebb is kerültek a tabellán őket megelőző két csapathoz.

Slavoj Trebišov - KFC Komárom
0:1


Slavoj Trebišov: Dlubáč – Ilinjo, Špak, Jenat, Sova – Begala (C), Sitarčík, Danko – Gáll, Kovalčin, Kolesár
Cserék: Pap – Sydorenko, Kaňuch, Valovčin, Bajtoš, Mokoš, Rusnák
Vezetőedző: Branislav Sokoli

KFC Komárno: Bréda – Šmehyl, Šimko (C), Špiriak, Horodník – Ožvolda, Németh, T. Tóth – A. Mészáros, G. Tóth, Ganbold
Cserék: E. Mészáros – Szöcs, Saláta, Pastorek, Chorvát, Adayilo, Bayemi, Antal, Štepanovský
Vezetőedző: Radványi Miklós

Játékvezetők: Malárik – Lauer, RalbovskýA komáromiak legközelebb április 15-én lépnek pályára a Városi Stadionban, ahol Máriatölgyes csapatát fogadják.Körkép.sk/KPA