123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Slovnaft Cup: Megkezdte a jegyértékesítést a KFC a Spartak Trnava elleni kupameccsre

Slovnaft Cup: Megkezdte a jegyértékesítést a KFC a Spartak Trnava elleni kupameccsre

Hamarosan a szlovák országos másodosztályban is véget ér a téli felkészülést, a Komáromi FC pedig alig több mint egy hét alatt három mérkőzésen is otthon lép pályára. Ezek közül az egyik a Spartak Trnava elleni negyeddöntős kupameccs.

Amint arról a Körképen is beszámoltunk, a Slovnaft Cup aktuális kiírásában is szépen menetel a KFC, ráadásul történelmi sikerként a negyeddöntőbe jutottak, ahol a nagyszombati Spartak lesz ellenfelük. Az előző kupaszezonban komáromi pályán sikerült kiejteni a DAC-ot, majd Nagymihályt is, ősszel pedig Aranyosmarót hagyta el lógó orral a Pintyőkeligetet.

A hazai pálya előnye most is adott lesz, így már csak a játékosokon múlik, hogy sikerül-e tovább írni a remek történetet!

https://korkep.sk/cikkek/sport/2022/12/20/a-golgyartasban-meg-javulni-kell-de-remek-idenyt-zart-a-komaromi-fc/

Miután a KFC hazai pályán kezdi meg a tavaszi rajtot a bajnokságban is, majd a kupameccs után Kassa ellen is a Komáromi Városi Stadionban lépnek pályára, a klub kombinált, három meccsre szóló jegyek árusításába kezdett.

Fontos részlet, hogy a Spartak elleni kupameccs napján nem lesz lehetőség jegyet vásárolni.

Az elővételes jegyeket a stadionnál lehet megvásárolni február 17-én 14 órától. Hétköznaponként 14:00 és 18:00 között, szombaton pedig 9:00 és 12:00 között van lehetőség a jegyvásárlásra.

A hárommérkőzéses kombinált jegy ára 10 euró, a csak a kupameccsre szóló jegy pedig 8 euróba kerül.

Körkép.sk/KPA