123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Megkezdte a téli felkészülést a Komáromi FC

Sérültek szerencsére nincsenek a komáromi gárdában, csupán három játékos nem tudott részt venni az első edzésen - tudtuk meg Cséplő Gyula csapatvezetőtől.

"Ganbayar Gambold még Budapesten van, de szombaton már ő is velünk lesz, két afrikai játékosunk, Bayemi és Adayilo viszont csak január 20-a körül érkezik meg, mivel még intéződnek az utazáshoz szükséges papírjaik"

nyilatkozta a Körképnek Cséplő, aki azt is elárulta, hogy a csapat gerince megmarad, csupán két játékos távozásával számolnak.

"Varga Péter átigazolt Kassára, rajta kívül még egy játékosunk keres új csapatot magának"

mondta Cséplő Gyula azzal, hogy 2-3 játékos van náluk próbajátékon, miután szeretnék megerősíteni a középpályát és a támadószekciót.

A lilák hét felkészülési mérkőzéssel terveznek, február 6. és 11. között pedig Lipóton, a korábbi évekből megszokott környezetben edzőtáboroznak majd.

A komáromi gárda a tabella negyedik helyéről várja a tavaszi folytatást. Február 25-én, hazai pályán fogadják majd Alsókubint az év első bajnokiján, majd február 28-án a Spartak Trnava érkezik a Pintyőkeligetbe a Slovnaft Cup negyeddöntőjében.Körkép.sk/KPA