123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

II. Liga - Két góllal vezettek, végül csak egy pontot tartott otthon a Komáromi FC

Jól kezdtek a komáromiak, Druga távoli lövése még lepattant a felső lécről, Bayemi azonban fejjel bebólintotta a kapuba a labdát, így már az 5. percben megszerezte a vezetést a hazai gárda.

Nem kellett sokat várni a következő találatra sem, hisz egy szabadrúgást követően Varga lövése bizonyult védhetetlennek 2:0.

A mérkőzés ennek ellenére kiegyenlített volt, a vendégek pedig egy kezezést követő büntető révén a 33. percben szépíteni tudtak. A 39. percben aztán egy szép akciót követően az egyenlítő gólt is megszerezték a zöldmezesek, így a félidőre 2:2-es állással mentek le a pályáról a csapatok.

A második játékrészben hiába volt veszélyes ellenfél a KFC, gólt már nem sikerült szereznie, így maradt a pontosztozkodás egy pörgős, gólgazdag mérkőzésen.

A találkozó után Radványi Miklós értékelőjében elmondta, hogy csapatának győzni kellett volna a helyzeteket tekintve, azonban a hibák most két pont veszteséget jelentettek. Megjegyezte, hogy az őszt tekintve legalább 6 ponttal kellett volna többet szerezniük, ám a másodosztály idén jóval kiegyenlítettebb, mint az előző években, szorosabb a verseny a csapatok között.

A lilák idén két alkalommal lépnek még pályára a bajnokságban - november 5-én Eperjesen, majd 12-én Garamszentkereszten. Közben 8-án a Slovnaftcup nyolcaddöntőjében Aranyosmarót csapatát fogadják a Komáromi Városi Stadionban (2022.11.08. 13:00).

https://korkep.sk/cikkek/sport/2022/10/27/slovnaft-cup-a-fortuna-ligabol-kapott-ellenfelet-a-komaromi-fc/

Körkép.sk/KPA