123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Slovnaft Cup: a Fortuna Ligából kapott ellenfelet a Komáromi FC

Slovnaft Cup: a Fortuna Ligából kapott ellenfelet a Komáromi FC

A Fortuna Ligát az FC Spartak Nagyszombat, az MFK Szakolca, az MFK Dukla Besztercebánya, az MFK Zemplén Nagymihály, az FC ViOn Aranyosmarót, az AS Trencsén, az MFK Tatran Liptószentmiklós és az MFK Rózsahegy képviseli majd.

A szlovák országos másodosztályból az MSK Puhó, a Spartak Miava, az FC STK 1914 Somorja, a Komáromi FC, az FK Homonna és az 1.FC Tatran Eperjes jutott be a legjobb 16 közé.

Az ennél alacsonyabb bajnokságokat már csak a harmadik ligás TJ JEDNOTA Zsolnabánfalva képviseli. Egy hely még kiadó, a negyedik forduló utolsó mérkőzését ugyanis még nem játszotta le a harmadosztálybeli MSK Tesla Sztropkó és a poszonyi Slovan.

A nyolcaddöntős mérkőzések hivatalos játékideje november 8. és 9. A Komáromi FC hazai pályán fogadja majd az FC ViOn Aranyosmarót csapatát. A találkozót az előzetes tervek szerint november 9-én 13:00-kor rendezik meg a komáromi Városi Stadionban.

A KFC-nek eddig jó a mérlege a Fortuna Liga csapatai ellen. Az előző kiírásban hazai közönségük előtt ejtették ki Nagymihály csapatát és a DAC-ot is.

Körkép.sk/KPA