123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Slovnaft Cup: Hétgólos meccsen jutott tovább Komárom

Az első negyed órában önmagához képest gyengébben kezdett a komáromi gárda, nem különösebben mutatkozott meg a minőségbeli különbség a két csapat között. A 18. percben két komolyabb helyzete is adódott a KFC-nek: először szabadrúgásból, majd szögletből, de egyiket sem sikerült értékesíteni.

A 25. percben aztán egy eladott labdát ügyesen pofozott át a komáromi védelmen Sabo, ezzel megszerezte a vezetést Nagyölved. A bekapott gól felrázta kicsit a lilákat, aktívabb támadták a hazaiak kapuját. A 44. percben aztán megérkezett az egyenlítő gól is egy szép támadás befejezéseként, mikor is Tóth Gábor fejelte a labdát a hazaiak hálójába.

A második félidőt rögtön egy hármascserével indította Radványi Miklós, aki nyilván pörgősebb játékot, látható minőségbeli különbséget várt védenceitől. A csereként beálló Štepanovský rögtön két góllal indította a második játékrészt. Innentől megkezdődött a gólgyártás, a lilák kevésbé hagyták támadni a hazaiakat akik többnyire rögzítetett helyzetekből tudtak csak próbálkozni.

Ezzel továbbjutott a Slovnaft Cup 4. fordulójába a KFC, melynek hivatalos játéknapja október 19-e. A párosítások sorsolását október 3-án tartják.

Körkép.sk/KPA