123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Vereséggel tért haza Zsolnáról a Komáromi FC

Vereséggel tért haza Zsolnáról a Komáromi FC

Az első nagyjából fél órát ugyanis gyakorlatilag átaludták a komáromiak, 25 perc alatt 3 (!) gólt is kaptak a hazaiaktól. Egyértelmű volt a zsolnai fölény, azonban mikor kissé összeszedte magát a Radványi-legénység, koncentrációjuk meghozta a várt eredményt és a félidei szünetre már 3:2-es eredménnyel sétáltak le a pályáról.

Első góljuk a 40. percben született, miután Štepanovský büntetőt értékesített, majd egy szögletből Šimko volt eredményes.

A második játékrészre két teljesen más csapat futott ki. A komáromiak folyamatos nyomás alatt tartották a haza csapatot, akik védekezni kényszerültek. A legveszélyesebb helyzet az 54. percben alakult ki, mikor több esetben is szó szerint a gólvonalról mentettek a zsolnaiak.

Az adok-kapokból végül a zsolnaiak jöttek ki jobban, egy gyors ellentámadásból megszerezték negyedik góljukat - 4:2.

Míg a hazai gárda láthatóan megnyugodott kissé az eredményt látva, a komáromiak tovább támadtak, Štepanovský többször is veszélyeztette a zsolnai kaput, betalálni azonban már sem ő, sem társai nem tudtak.

Az első fél óra csipkerózsikaálma így három pontot vett el a liláktól, akik nyolc forduló után, a listavezetőtől négy ponttal lemaradva, a tabella 6. helyén állnak.

MŠK Žilina - KFC Komárno
Gólok: 9. a 25. Krstić (az első 11-esből), 11. Trabalík, 55. Šnajder ill. 40. Štepanovský (11-es), 45. Šimko
Sárga lapok: 89. Kopásek, 90. Capko - 8. Szöcs, 87. Špiriak
Nézőszám: 129
Játékvezetők: Choreň - Vitko, Železňák

MŠK Žilina
Kúdelčík - Kopásek, Mensah, Ndjeungoue, Owusu - M. Oravec (C), Sauer, Šnajder (89. Capko) - Essomba, Krstić (79. Mráz), Trabalík (72. Lamptey)

KFC Komárno
Bréda - Šmehyl (87. Druga), Szöcs (C), Špiriak, Horodník (76. Šurnovský) - Ganbold, Šimko - Varga (76. Németh), Mészáros (58. Tóth), Štepanovský - Szetei (46. Adayilo)

A komáromi gárda legközelebb szeptember 10-én, 16 órától Tőketerebes csapatát fogadja a Pintyőkeligetben. 14-én Nagyölvedre látogatnak a Slovnaft Cup 3. fordulójában, majd 17-én Máriatölgyes ellen lépnek pályára idegenben.

Körkép.sk/KPA