123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Továbbra is veretlen a KFC, az U17-es és U19-es csapat sem tudott győzni a szezonnyitón

A szlovák országos másodosztály első négy fordulójában 8 pontot szerző KFC ezúttal "mumusát" fogadta a Városi Stadionban, ugyanis az előző idényben csupán a homonnai csapatnak nem tudott egy gólt sem lőni a komáromi alakulat. Két találkozójukból egyet az ellenfél nyert meg, a másik pedig - a mostanihoz hasonlóan - gólok nélkül ért véget.

Az első félidő gyakorlatilag eseménytelenül telt, a második játékrész is csak Nguidjol Bayemi beállása után pörgött fel kissé. Néhány helyzetig is eljutottak a lilák, de egyszerűen nem bírták bepofozni a labdát az ellenfél kapujába.

Ezzel a döntetlennel öt forduló után 9 ponttal a tabella 6. helyén áll a KFC, csupán két ponttal lemaradva a listavezető Miavától, és egy ponttal lemaradva Somorja, Puhó és Kassa mögött. Az ötödik helyen a szintén kilencpontos Máriatölgyes áll jelenleg.

Augusztus 21-én azonban egy jóval érdekesebb találkozó vár Radványi Miklós védenceire, hisz csallóközi rangadót tartanak Somorján a DAC farmcsapata ellen. A találkozó 10:30-kor kezdődik.

A mérkőzés összefoglalója:

Egy döntetlen és egy vereség az utánpótláscsapatok szezonnyitóján

Hétvégén a KFC U17-es és U19-es csapatai is megkezdték a bajnoki szereplést. A szezonnyitó mérkőzésen a besztercebányai RSC Hamsik Akadémia együtteseit fogadták. Az U17-es csapat 3:1-re kikapott ellenfelétől, az egyetlen hazai gólt Hogenbuch Barnabás Zsolt szerezte. Az U19-es alakulat ezzel szemben 1:1-es döntetlent játszott, a hazai gól szerzője Szekeres Viktor volt.

Az U9-es és U11-es csapatok Újpesten, a Sárosi György Kupán vettek részt a hétvégén az Újpest FC, az Illés Akadémia, az FC Budapest és az 1908 SZAC Budapest utánpótláscsapataival közösen.

Folytatta múlt héten remek szereplését felkészülése során a KFC felnőtt női csapata. Ezúttal a tavaly még az I. ligában szereplő FC Nyitrának vágtak 7 gólt. Komáromi gólszerzők: Vraukóova V. (3), Gaál Cs. (2), Németh V., Horváth D.

Az U12-es és U13-as csapatok múlt héten Sopronban folytatták a felkészülést. Míg a fiatalabbak 9:0-ra kikaptak, az U13-as csapat 5:0-ra győzött. Gólszerzők: Köles Á. (2), Németh Á. (2), Horváth P.

Körkép.sk/KPA