123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Fölényes győzelemmel kezdte az idényt a KFC Komárom

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a komáromiak 5 felkészülési mérkőzésen 2 győzelmmel és 3 vereséggel zártak és várták a bajnoki rajtot. A hazaiak - a kilátogató szurkolók nagy örömére - már a harmadik percben megszerezték a vezetést a mongol származású Gambayar Ganbold találatának köszönhetően. A szögletből beadott labda először a kapufát találta meg, majd a kipattanó labda a játékosok között némileg elveszve Ganbold lábáról jutott be a hálóba.
A gólt követő percekben a vendégek próbálták átvenni a játék irányítását, igyekeztek többször is veszélyeztetni Bréda kapuját, a komáromi védelem azonban jól működött, így nem hagyták igazán kibontakozni az eperjesieket. Ehelyett átvették az irányítást, helyzeteket alakítottak ki, így csak idő kérdése volt, hogy újabb gólnak örülhessen a közönség.
A 15. percben aztán egy újabb szögletből született gól, ezúttal a csapatkapitányi karszalagot viselő Szőcs László fejelt az ellenfél kapujába. 2:0.
A 35. percben a műtét után visszatérő Tóth Gábor ugratta ki a frissen igazolt Štepanovskýt, aki hatalmas bombát küldött az ellenfél kapujára, ezúttal azonban Kuchynskyi sikeresen védett.