123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

A közös cél összeköt

A közös cél összeköt

Egy háromrészes cikksorozatban bemutatjuk szurkolóinknak a KFC legnagyobb ígéreteit. Másodikként az U17-es csapat meghatározó játékosai kerülnek bemutatásra edzőjük, Tomáš Onofrej szavaival, illetve a játékosok önjellemzésével.

Kis Dávid – Martos, Gépipari és Elektrotechnikai Szakközépiskola, Komárom
Az edző: Dávid bal szélső középpályás, erényei a gyorsasága és technikai tudása. Erős az egy az egy elleni szituációkban, magabiztos a labdával, belemegy az egy a kettő elleni helyzetekbe is. Kitűnő a befejezése, erős a támadáskivitelezése. Csendes fiú, de a pályán megérezni a jelenlétét.
A játékos: A kedvenc posztom a bal szélső, csapatom a Real Madrid, bajnokságom a Premier League. Kedvenc játékosom nincs, csak példaképem, a célom az, hogy minél feljebb focizzak (profi játékos szeretnék lenni).

Tóth Dávid: Lakszakállas, Alapiskola

Az edző: Olyanok Kis Dáviddal, mint két tojás, szintén introvert, csendes személyiség, de a pályán robbanékony, dinamikus. Középcsatár és hamis 9-es pozícióban a legjobb, kitűnő az akcióbefejezése.
A játékos: A kedvenc posztom a középcsatár, de szeretek játszani a támadósor mindkét szélén is. Kedvenc csapatom a Real Madrid már kiskoromtól kezdve, ebből is következik, hogy a kedvenc játékosom Cristiano Ronaldo. Mellette nagyon szeretem Neymar játékát is, mivel nagyon technikás. Viszont a kedvenc bajnokságom az angol Premier League, mert nagyon gyors és pontos. Az egyik célom, hogy bemutatkozhassak a KFC felnőtt csapatában.

Lukács Dávid – Ekel, Szlovák Alapiskola, Nemesócsa

Az edző: Dávid jobb szélső hátvéd, kitűnő fizikális alapokkal, magas, kiváló felépítésű, dinamikus, gyors, erős, de taktikailag még érnie kell, de erre még van elég ideje.
A játékos: Jobb szélső hátvéd a kedvenc posztom, kedvenc csapatom a Liverpool, mert erős a csapatuk, a kedvenc bajnokságom a Premier League, mert gyors a tempó, a kedvenc játékosom Alphonso Davies, mert nagyon gyors és akárkit le tud futni. A célom, hogy a jövőben profi játékos legyek.

Tallósi Dániel: Naszvad, Egészségügyi Középiskola, Érsekújvár

Az edző: Kapus, aki kitűnő morális tulajdonságokkal bír. Egy vezető, akiről feltételezem, hogy a jövőben is az lesz. Nagyon jó a lövőtechnikája és a védési technikája is magas szinten van.
A játékos: Masszőr szakon tanulok, azért választottam ezt az iskolát, hogyha véletlenül nem sikerülne a kapus pályafutásom, akkor mindenképpen a sport közelében szeretnék maradni, mint masszőr. Hat éves koromtól focizok, kapus pozícióban játszok. Nincs kedvenc focicsapatom, de Premier League szurkoló vagyok. Példaképem Marc-Andre Ter Stegen, mert van egy saját stílusa, ami nekem nagyon tetszik és próbálok példát venni róla. Céljaim a jövőre nézve: szeretnék profi kapus lenni.

Fekete Gábor: Komárom, Gépipari és Elektrotechnikai Szakközépiskola

Az edző: Gábor középpályás, kimagasló az 1-1 és 1-2 elleni helyzetekben, taktikailag magasan képzett, megvannak a képességei, hogy az A-csapat érvényes játékosává váljon. Kitűnő játékos az öltözőben és a pályán is, szinten vezetői erényekkel bír.
A játékos: A középpályán szeretek a legjobban játszani. Igazából mindegy, hogy támadó vagy védekező poszton, az ellenfél csapatán múlik, hogy inkább a támadásba vagy védekezésbe szeretnék besegíteni jobban. Kedvenc csapatom sajnos nincsen, a focit inkább játszani szeretem, mint nézni. Messi a kedvenc játékosom, már 8-9 éves korom óta követem őt, régen piros-kék színre volt az egész szobám kifestve. Szeretnék a focival foglalkozni, amíg tudok és bírok (remélem minél tovább), sajnos most volt egy kisebb sérülésem, ami nagyon sokáig elhúzódott, de már kezdőjátékos lehetek végre.