123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Mérkőzés információk

Mérkőzés információk

Tekintettel az aktuális járványügyi helyzetre, az eseményre csak azok a látogatók lesznek beengedve, akik megfelelnek az ún. OTP rendszernek, ami az alábbi feltételeket jelenti:

Beoltottak (O-Očkovaný): Az eseményre csak azon nézők nyernek beengedést, akik a kétszeri adagú oltóanyagból mindkét, vagy az első oltási adagot megkapták, ahol az első adag beadásától legalább 21 nap, ill. a második adag beadásától legalább 14 nap telt el, egyadagos oltóanyag esetén pedig ha a beadás dátumától legalább 21 nap telt el. A mérkőzésre ellátogatónak Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának QR kóddal ellátott nyomtatványának vagy az elektronikus adathordozó készülékbe letöltött green pass felmutatásával léphet be.
Tesztelt (T-Testovaný): Az eseményre csak azok a nézők lesznek beengedve, akik 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel vagy 48 óránal nem régebbi negatív antigén teszttel rendelkeznek.
Átesett (P-Prekonal): Az eseményre csak azok a látogatók lehetnek jelen, akik átestek a SARS COV-19 vírus által okozott betegségen és a megfertőződéstől több, mint 180 nap telt el. A betegségről a Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának igazolásának felmutatása szükséges nyomtatott vagy elektronikus formában.

Továbbá klubunk szeretné felhívni a nézők figyelmét, hogy valamennyi tömegrendezvény látogatója továbbra is köteles megfelelő módon eltakarni a felső légutait (sál, kendő maszk, reszpirátor használatával). Az említett kötelesség betartására a rendezői szolgálat fog ügyelni. Azon személyek, amelyek nem tesznek eleget ennek a kötelességnek, 
az eseményről kitiltásra kerülnek.A szervezők egyúttal közlik, hogy a stadion kapui a mérkőzés előtt 2 órával kerülnek megnyitásra abból az okból, hogy az összes mérkőzésre látogató adatait feljegyezzék. Ezúton kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésre kellő idővel korábban érkezzenek, hogy elejét vegyük a hosszú várakozásnak a stadionba jutás előtt. Köszönjük megértésüket.

Klubunk egyúttal reméli, hogy az járvány okozta intézkedések által kialakult nehéz helyzet ellenére minél több szurkolónk látogat ki a mérkőzésre, a sport győzedelmeskedik a kellemetlenségeken és kultúrált szurkolással és buzdítással lelkesen támogatják majd csapatunkat a mérkőzésen.

Komáromi Football Club