123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Komáromi FC, ahogy Te látod - gyereknapi játék

Komáromi FC, ahogy Te látod - gyereknapi játék

Kedves Gyerekek, Kedves Szülők!

Közeleg a nemzetközi gyereknap és mi egy versennyel szeretnénk felfedezni, kikben rejlenek a jövő KFC-szurkolói. A feladat egyszerű: küldjetek nekünk fényképet/videót arról, hogy mit jelent Nektek a KFC!

A beküldött kép/videó témája az alábbi lehet:
- A Komáromi FC-ben sportolok
- A Komáromi FC szurkolója vagyok
- A Komáromi FC történelme
- A Komáromi FC és a fair play

A lehetőségek szélesek - a pályázó kép/videó lehet rajz, fénykép egy KFC-mérkőzésről vagy egy tárgyról, vagy akár mém, illetve más szerkesztett kép is. Alkotásaitokat a pr@kfckomarno.sk címre várjuk. A beküldött képeket/videokat a Facebook-oldalunkon fogjuk megosztani. Két kategóriában hirdetünk versenyt:

I.: 9 éves korig
II. 10-18 éves kor közt

Minden kategórián belül a három legkreatívabb mű beküldője KFC-s ajándékban részesül, a Facebook szavazásban legtöbb szavazatot elhódító alkotást pedig a felnőtt csapat által dedikált sállal díjazzuk!


Figyelem:

Minden pályázó az alkotása elküldésével egyúttal kijelenti, hogy elfogadja az alább található versenyszabályzatot ("štatút súaže").
Valamennyi kiskorú pályázatbeküldő esetén a törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges - kérjük a csatolt hozzájárulási dokumentumot ("súhlas zákonného zástupcu") kitölteni és a küldendő alkotással együtt elküldeni.

Versenyre fel!


Štatút súaže


Príloha 1 - Súhlas zákonného zástupcu