123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

2020


Élet futball nélkül

ÉLET FUTBALL NÉLKÜL

Férfi csapatunk tagjai március végéig egyéni edzésterv szerint készülnek. Hazai játékosaink, valamint Varjas Zoltán otthonaikban tartózkodnak, a többi idegenlégiósunk viszont nem térhetett haza, így Komáromban vészelik át ezt az időszakot. Hogyan telik egy játékos élete, mikor futballpályákon kívülre kényszerül?

Szeretnék bajnokságot nyerni a komáromi lányokkal!

SZERETNÉK BAJNOKSÁGOT NYERNI A KOMÁROMI LÁNYOKKAL!

A női II. liga A-csoportjában a KFC csapata a bajnokság idő előtti befejezéséig a 3. helyen állt, három ponttal lemaradva a vezető ligetfalusiaktól, így alig két évvel a megalakulás után a lányok már a bajnoki címért küzdhettek. Németh Vivien csapatkapitányt többek közt a kezdetekről, az elért eredményekről, a női labdarúgásról, illetve önkéntes tevékenységeiről és céljairól kérdeztük.

Ez volt talán a legjobb generáció Komáromban - interjú az U19 edzőjével

EZ VOLT TALÁN A LEGJOBB GENERÁCIÓ KOMÁROMBAN - INTERJÚ AZ U19 EDZŐJÉVEL

 U19-es csapatunk a II. liga nyugati csoportjának első helyén végzett!

Nincs más hátra, mint előre

NINCS MÁS HÁTRA, MINT ELŐRE

Vezetőedzői- és játékosinterjú a szezon végéről

Komáromból a világbajnokságig

KOMÁROMBÓL A VILÁGBAJNOKSÁGIG

Szeptemberben ünnepelte 76. születésnapját a KFC kötelékében éveken át tevékenykedő gyúrónk, Viola Zoltán, ismertebb nevén „Papa“. Évtizedeken át mindennapos jelenség volt a komáromi futballpályán, mivel gyúrói munkássága mellett előszeretettel foglalkozott a pálya karbantartásával, a felszerelésekkel, egyszóval a klub mindenese is volt. Nem hétköznapi életútjáról Böröczky József KFC 111 című könyvében is olvashatnak, születésnapja alkalmából azonban azért kerestük fel, hogy bővebben meséljen a KFC egyik aranykoráról, valamint arról, hogyan vezetett az út Komáromból egészen a tokiói ifjúsági világbajnokságig.

Németh Szilárd az új edzőnk

NÉMETH SZILÁRD AZ ÚJ EDZŐNK

 A komáromi labdarúgás legendája a KFC kispadján!

Évértékelő 2020

ÉVÉRTÉKELŐ 2020

A 2020-as év egy hátvéd, középpályás és támadó szemével