123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Tájékoztatás a nyilvánosság számára

Tájékoztatás a nyilvánosság számára

A Komáromi FC labdarúgó klub értesíti a nagyközönséget, hogy a Komáromi FC - Vasas SC közötti előkészítő mérkőzésre, amely 2020. július 17-én 17.00-kor kerül megrendezésre a komáromi  városi labdarúgó stadionban, a nyilvánosság számára is megtekinthető lesz.
A helyszínre történő belépés a stadion főbejáratán, valamint az A tribün főbejáratánál lévő bejárati kapun keresztül lesz biztosítva. A Közegészségügyi Hivatal hatályos intézkedései miatt felkérjük a látogatókat, hogy érkezzenek időben a rendezvény kezdete előtt, mivel az érvényes higiéniai intézkedések jelentősen befolyásolhatják a stadionba való belépés gyorsaságát.
A tribün minden második üléssorában lehet helyet foglalni és két látogató között egy ülőhelyet szabadon kell hagyni a látogatók által elfoglalt sorokban.
Ezenkívül minden látogatónak be kell tartania a szervezők utasításait, valamint a Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatala következő intézkedéseit:

- a helyszínre való belépés és az ott tartózkodás csak a felső légutakat megfelelő módon eltakarva lehetséges (pl. kendő, szájmaszk),
- ha valaki akut légzőszervi megbetegedés tüneteit észleli magán, akkor telefonon vegye fel a kapcsolatot a kezelőorvosával és hagyja el a tömegrendezvény helyszínét,
- tilos a kézfogás,
- ülőhelyek esetén, kivéve az azonos háztartásban élő személyeket, egy ülőhely maradjon szabadon a foglalt ülések között,

Arra kérjük a látogatókat, hogy tájékozódjanak az aktuális járványügyi intézkedésekről, mivel azok a jelenlegi járványügyi helyzet miatt változhatnak. A frissített intézkedésekről a klub weboldalán is tájékoztatunk.