123 éve a labdarúgás égboltján
Slovensky Magyarul

Élet futball nélkül

Élet futball nélkül

Férfi csapatunk tagjai március végéig egyéni edzésterv szerint készülnek. Hazai játékosaink, valamint Varjas Zoltán otthonaikban tartózkodnak, a többi idegenlégiósunk viszont nem térhetett haza, így Komáromban vészelik át ezt az időszakot. Hogyan telik egy játékos élete, mikor futballpályákon kívülre kényszerül?

Saláta Kornél: "Egyéni edzéstervben edzünk, de azért előkerül otthon a labda is. Nem könnyű így futballistaként, hogy alig kezdődött el a szezon, máris megint pihenőn vagyunk, de legalább több időm jut a családomra is."

Szöcs László: "Vártam, hogy elkezdődjön a bajnokság és most megint kényszerpihenő van... Egyedül edzeni minden nap nem a legjobb, a foci csapatsport... Hiányoznak az edzések, de ki kell bírnunk valahogy. Az individuális program mellett most van időm segíteni a ház körül is. Szobákat festünk, már a füvet is lenyírtam, kertet szántok mint egy rendes falusi gyerek :)"

Varjas Zoltán: "Legfőképpen otthon tartózkodom, a kormány tanácsa és a vírus megelőzésének érdekében. Családommal, illetve a barátnőmmel töltöm a mindennapjaimat, főzőcskézünk, társasjátékozunk, stb. Természetesen a napi edzésmunkának is mindig jut idő. Nyilvánvalóan soha nem jön jókor egy olyan “esemény”, mint ez a vírus, de a körülményekhez képest jól viselem, igyekszem a pozitív dolgokat keresni ilyenkor is."

Domonkos Kristóf: "A nap nagy részét bent töltöm, filmezek, ételt készítek, erősítek stb."

Roman Maximilián Kollár: "Sokat olvasok (angol nyelvű könyveket, kedvencem a Moby Dick, de most olvastam ki a Passage to India c. művet), PS-ezek, mobilozok, tanulok főzni es sokat alszom :) De persze edzek is."

Marek Pittner: "Mivel falun élek és itt a tavasz, sok munka adódik a ház körül. Épp most fejeztük be a hűsölőt, így az egészet le kellett festenünk. Kutyánk is van otthon és mivel szezon közben ritkán járok haza, most több időt tölthetek vele - sétálunk, természetbe járunk. Komáromban magyarul is beszélnek, ezért olykor magyarul is tanulok."

Goran Matić: "Komáromban vagyok, a határzárak miatt nem mehetek haza. Minden nap egyforma, monoton és unalmas... felébredek, reggeli, kávé, a stadionhoz megyek egyénileg edzeni mint a többi csapattársam aki Komáromban lakik de szintén nem utazhatott haza. Utána otthon ebéd, pihenés, filmek és sorozatok, majd telefonálás a családdal és barátokkal. Nem sokat tudunk ilyenkor csinálni."

Kristijan Šipek: "Komáromban vagyok, könyvet olvasok (címe: "You Are the Placebo") videojátékozom, és online sakkozni tanulok - egyelőre nem valami jó a ratingem :)"

Athanasios Fokaidis: "Minden reggel a stadionhoz megyek elvégezni az egyéni edzéstervemet. Mikor hazaérek, főzőcskézek, zenét hallgatok, olvasok vagy dokumentumfilmeket nézek. "